Studio BelMain: een echt team!

Aan het hoofd van Studio BelMain staat Nathalie, sedert 14 jaar actief in de nagelbranche.

Op 35-jarige leeftijd is zij mama van 3 prachtige kinderen, geboren en getogen in Vlaanderen (Mechelen) en sinds bijna 10 woonachtig in de prachtige Belgische Ardennen.

Na enkele korte omwegen in haar professionele carrière vond zij de tijd rijp om een nieuw project op te starten: importeur worden van het Britse merk Ink London.  Zo werd Studio BelMain geboren.  Naast de verdeling van deze prachtige producten, concentreert zij zich ook op het opbouwen van een opleidingsagenda, en is ze zelf nog actief als nagelstyliste.

Achter elke sterke vrouw staat een man!  Die plaats word ingenomen door Joel, de echtgenoot van Nathalie.

Joel, 40 jaar en geboren en getogen in Vielsalm.  Als Commercieel en Financieel Directeur beheert hij de administratieve en financiële kant van Studio BelMain, alsook de opvolging van onze distributeurs.

Op dit moment zijn er nog geen opleidingen beschikbaar daar de hoofdzetel van Ink London volop haar cursussen herwerkt.  Wel zullen er de komende weken switch workshops georganiseerd worden, alsook Nail Art met iLac en Lecenté.  Deze data zullen zowel op onze website als op de Facebook-pagina geplaatst worden.  Vergeet zeker niet om deze te liken!